Yılbaşı Kiev Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Kiev

Uçuş süresi son derece kısa, bu nedenle Kiev turu birinci gününde şehri keşfetmeye hemen başlayabiliriz. İlk durağımız St. Cyrill Manastırı olacak. 12. yüzyılda inşa edilen ve 800 metrekarelik bir alanı kaplayan bu manastır, meşhur ressam Mikhail Vrubel’in tablolarını da barındırıyor. Modern dünyanın gürültüsünden kurtulmanızı ve ruhani bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan manastırın varlığı, çoğu turist tarafından bilinmiyor. Bu nedenle rahat, huzurlu ve sıra beklemeyeceğiniz bir ziyaret yapabiliyorsunuz. Akşam olunca, Kiev’in hiç bitmeyen gece hayatı sizi bekliyor.



2 Gün: Kiev

Kiev turu ikinci gününe, Mariyinsky Parkı içinde yürüyüş yaparak başlıyoruz. Dnieper Nehri’nin hemen kenarında bulunan bu park, eşsiz bir güzelliğe sahip. Yürüyüşünüz biter bitmez, aynı bölgede bulunan Mariyinsky Saray’ını ve Kiev Kukla Tiyatrosu’nu ziyaret etmenizi öneririz. Kiev’in kukla tiyatrosu Avrupa çapında tanınıyor ve unutmayacağınız türden gösteriler sergiliyor. Şehre geri dönerken Aşıklar Köprüsü üzerinden geçmeyi unutmayın. Şehirdeki çoğu evlilik töreni burada gerçekleştiriliyor.



3 Gün: Kiev

Kiev turu üçüncü gününde, ilk durağımız Ulusal Çernobil Müzesi. Çernobil’de meydana gelen nükleer felaketin izleri, aradan on yıllar geçmesine rağmen şehir halkının hafızasından silinmiyor. Bu trajediye adanmış müze, Pripyat kasabasından gelen pek çok eseri sergiliyor ve isteyen misafirleri bizzat Çernobil’de kısa bir tura çıkarıyor. Günün geri kalanını alışveriş yaparak geçirebiliriz.



4 Gün: Kiev

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılmasının ardından otelden çıkış işlemlerinizi tamamlayıp, kendinizi şehrin sokaklarına bırakabilirsiniz.Uçuş saatinize kadar size kalan zamanda ufak bir gezinti yapabilir şehrin cafelerinde bir tatlı eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Transfer saati geldiğinde ise daha önceden belirlenen saatte ve yerde transfer görevlisi sizi bekleyecek ve Havalimanına transferinizi gerçekleştirecektir. İstanbul’a varışınızı takiben seyahatinizin son bulacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
    • Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
    • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan Café Tur sorumlu değildir.
    • Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.

    İptal Şartları
    https://tursepeti.com.tr/yilbasi-kiev-turlari-ukrayna-baskent-mega-kent-vakayiname-hazar-turkleri.html
    Ninety Nine Tour
    Abide-i Hürriyet Caddesi No:123/2 Şişli /İSTANBUL
    444 4 721


    Bu çıktı 29.03.2024 13:48 tarihinde verilmiştir. Ninety Nine Tour tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.